Адвокат недвижими имоти Пловдив

Добър имотен адвокат Пловдив

Имате нужда от добър имотен адвокат при покупко-продажба на имот или за вашата правова защита пред съда или за консултация, относно имотен спор, можете да се свържете с нас за платена консултация.

0899 85 75 00


Консултация с адвокат за недвижими имоти цена Пловдив

От нашият опит с невижимите имоти, винаги съветваме клиентите ни да се консултират предварително особено за по съмнитени и по-скъпи сделки. Необходимо е адекватна, навременна и правна консултация и проверка на имотите преди тяхната покупка, с цел да се спестят и ограничат редица проблеми в бъдеще.

Ако купувате на ,,зелено“ задължително проверете строителя относно капитала, какви обекти и сгради е изградил, от колко години се занимава със строителство, какви печалби е имала фирмата от миналите години и имената на собствениците.

Важно също така е да се направи проверка на собствениците в какви други дружества участват и дали нямат някакви имуществени и финансови проблеми.


Какъв е хонорар на адвокат при покупка на имот?

Цената за адвокатските услуги при покупко-продажба на имот в Пловдив, зависи от положената работа, усилие и време, за по-базовите услугите има регламентирана цена, но за по-заплетените случай и казуси, адвоката определя цената, спрямо сделката и възникналите проблеми.


Адвокат вещно право Пловдив

Често се случва, в желанието на строителите да продадат бързо един недвижим имот и понякога да си послужат с недостоверна информация или да не дадат на купувача цялата необходима информация. Затова и доста често купувачите на имоти в Пловдив област се свързват с нас, тъй като изпитва известни съмнения относно сделката и покупката на имот, апартамент, жилище. Хората се интересуват от различните особености и какви проблеми могат да възникат в последсвтие.

Необходимо е да се свържете с адвокат по имотни деца, за да се извъшрат определени правни проверки за да се намали риска от лоши сделки и да се минимизира възможността от проблеми след това.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *