Адвокат в Бургас

Адвокат недвижими имоти в Бургас

Имате нужда от добър адвокат по имотно право, който да се заеме с покупко-продажбата на вашият имот, искате да се доверите на закона и на опитен кадър в тази сфера, имате нужда от адвокат в Бургас.

Свържете се с нас за платена консултация:

Ние ще преценим случая и ако се наложи ще направим предварителен договор за покупко-продажба на имота.

В такъв случаи е нужно двете страни които участват в сделката да подпишат предварителен договор, който представлява в писмен вид, всички подробности относно сделката, задължения по прехвърлянето и за двете страни. Този предварителен договор е много важна основна част от протичането и изготвянето на цялата сделка, защото има правната сила на страните да спазват и следват разпоредбите му.

Предварителният договор съдържа информация относно цената на имота, условията и срока за неговото придобиване, начина и срока при плащане на парите, момента когато се предава владението на имота, правата и задълженията на двете страни и т.н.

Консултация с адвокат цена Бургас

Консултацията на адвокат за покупко-продажба на имот, зависи от необходимите действия от страна на адвоката и нуждата на клиенти и неговите желания. Обикновено се проверява имота, тежести, собственици и т.н., ако има някакви съмнения относно покупката, адвоката се заема да провери и проследи всичко възможно за даденият имот, жилище, апартамент.

Консултацията обхваща повече от един закон и комбинира правни познания от няколко различни области на правото, вещно,облигационно, данъчно и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *