Адвокат Варна

Добър имотен адвокат Варна

Имате нужда от добър имотен адвокат във Варна, относно покупко-продажба на имот, апарамент, жилища, терени и т.н. или имате някакъв имотен спор с роднини или при вече купено жилище и възникнали проблеми и спорове. Ние ще Ви помогнем да ги разрешите и да постигнете максимума от нашата правова защита.

Адвокат недвижими имоти Варна

Избора на добър адвокат е важен и решаващ особено когато купувате имот за първи път, важно е да знаете, че е нужна добра проверка на нужните тежести на имота и добро проследяване от имотен адвокат.

Какви са стъпките при покупко-продажба на недвижим имот във Варна?

Първата и най-важната стъпка, с която се стартира е:

  1. Проучване на собствеността на имота
    Дори и продавачът да има акт за собственост на имота, може да се окаже, че имотът не е негов или да има спор за правото на собственост върху имота между роднини.Поради тази причина е важно, за да се избегнат бъдещи спорове и за да се гарантират интересите и на двете страни, да се направи обстойна проверка и да се проучат въпросите относно собствеността на имота вкл. дали трети лица имат претенции към същия.
  1. Сключване на предварителен договор за покупко-продажба на недвижимия имот
  2. Набавяне на всички необходими документи за сключване на окончателен договор за покупко-продажба на недвижим имот
  3. Сключване на окончателен договор за покупко-продажба на недвижимия имот


Консултация с адвокат цена Варна

Цената зависи от случай и казуса който имате, обикновено се плаща на час при предварително уговорена среща с адвокат.


Адвокат по недвижими имоти

В практиката ни сме се убедили и съветваме нашите клиенти, че винаги е много по-добре за тях да купуват готов апартамент, отколкото такъв който тепърва се строи ,, на зелено“

Какъв е риска при покупка на имот ?

Риск винаги има, особено когато се купува непостроено жилище, винаги могат да се объркат много неща, да се проточат срокове, да се забавят документи и актуването на сградата и тогава вместо за 6-12 месеца каквато е уговорката, сградата може да влезе в експоалтация за няколко години.

Ако се стигне до плащане за покупка на жилището, трябва да знаете, че сериозните фирми няма да искат парите на куп или плащане в брой. За всеки случай е добре да се подсигурите и да проучите всички възможни рискове, чрез помощта на адвокат. Адвокат вещно право Варна. Адвокат за покупка на имот Варна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.