Адвокат Варна

Добър имотен адвокат Варна

Имате нужда от добър имотен адвокат във Варна, относно покупко-продажба на имот, апарамент, жилища, терени и т.н. или имате някакъв имотен спор с роднини или при вече купено жилище и възникнали проблеми и спорове. Ние ще Ви помогнем да ги разрешите и да постигнете максимума от нашата правова защита.

Адвокат недвижими имоти Варна

Избора на добър адвокат е важен и решаващ особено когато купувате имот за първи път, важно е да знаете, че е нужна добра проверка на нужните тежести на имота и добро проследяване от имотен адвокат.

Какви са стъпките при покупко-продажба на недвижим имот във Варна?

Първата и най-важната стъпка, с която се стартира е:

  1. Проучване на собствеността на имота
    Дори и продавачът да има акт за собственост на имота, може да се окаже, че имотът не е негов или да има спор за правото на собственост върху имота между роднини.Поради тази причина е важно, за да се избегнат бъдещи спорове и за да се гарантират интересите и на двете страни, да се направи обстойна проверка и да се проучат въпросите относно собствеността на имота вкл. дали трети лица имат претенции към същия.
  1. Сключване на предварителен договор за покупко-продажба на недвижимия имот
  2. Набавяне на всички необходими документи за сключване на окончателен договор за покупко-продажба на недвижим имот
  3. Сключване на окончателен договор за покупко-продажба на недвижимия имот


Консултация с адвокат цена Варна

Цената зависи от случай и казуса който имате, обикновено се плаща на час при предварително уговорена среща с адвокат.


Адвокат по недвижими имоти

В практиката ни сме се убедили и съветваме нашите клиенти, че винаги е много по-добре за тях да купуват готов апартамент, отколкото такъв който тепърва се строи ,, на зелено“

Какъв е риска при покупка на имот ?

Риск винаги има, особено когато се купува непостроено жилище, винаги могат да се объркат много неща, да се проточат срокове, да се забавят документи и актуването на сградата и тогава вместо за 6-12 месеца каквато е уговорката, сградата може да влезе в експоалтация за няколко години.

Ако се стигне до плащане за покупка на жилището, трябва да знаете, че сериозните фирми няма да искат парите на куп или плащане в брой. За всеки случай е добре да се подсигурите и да проучите всички възможни рискове, чрез помощта на адвокат. Адвокат вещно право Варна. Адвокат за покупка на имот Варна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *